Diefstal van alcoholische dranken in Hardenberg en omgeving

3 maanden geleden gepubliceerd

In de steden Hardenberg, Warnsveld, Zutphen en Kampen heeft een vrouw een reeks diefstallen gepleegd in slijterijen. De vrouw wordt ervan verdacht meerdere flessen alcohol te hebben gestolen.

Beschrijving van de diefstallen

De diefstallen vonden plaats eind januari en begin februari. De verdachte vrouw stal één, twee of drie flessen alcohol per winkel, met een totale waarde van enkele tientallen euro’s per stuk. De gestolen goederen omvatten cognac, whisky en champagne. De vrouw stopte de flessen in haar handtas en verliet vervolgens de winkel.

Er is vastgesteld dat de vrouw geen Nederlands spreekt, maar Engels met een Oost-Europees accent. Ze wordt ook verdacht van soortgelijke diefstallen in Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Oproep tot getuigen

Als je informatie hebt over de identiteit van deze vrouw of haar huidige verblijfplaats, wordt je aangemoedigd om dit te melden. Je kunt je tips doorgeven via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn. Voor degenen die liever anoniem blijven, is er de mogelijkheid om anoniem te melden. Dit onafhankelijke meldpunt deelt je informatie alleen als het op geen enkele manier naar jou te herleiden is.

Als je informatie hebt over deze zaak, wordt je aangemoedigd om dit te melden via het tipformulier.