Grote diefstal in Dedemsvaart: Accu's ter waarde van €28.000 gestolen uit bedrijf

5 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van 3 november 2023 is er een grote diefstal gepleegd bij een bedrijf aan de Fahrenheitstraat in Dedemsvaart. De daders namen vijf accu’s mee die samen meer dan €28.000 waard zijn.

Details van de diefstal

De dieven kwamen kort na 22.00 uur aan bij de achterkant van het bedrijf. Ze reden in een donkere auto met daarachter een smalle, hoge, witte aanhangwagen. Nadat het hek was geopend, reed de auto het terrein op.

De daders wisten het bedrijfsgebouw binnen te komen waar een aantal heftrucks geparkeerd stond. Ze hadden het voorzien op de kostbare accu’s van deze heftrucks en namen er vijf mee. Ze vertrokken met hun auto via het hek aan de achterzijde van het pand.

De gestolen accu’s hebben de volgende serienummers: B2994, B2993, B2940, B2939, B2906.

Oproep aan het publiek

Er wordt gevraagd aan het publiek om uit te kijken naar deze accu’s. Als je denkt te weten wie de dieven zijn, bijvoorbeeld door de beschrijving van de auto en de aanhangwagen, of als je informatie hebt over deze diefstal, wordt je verzocht contact op te nemen.

Ook als je na 3 november 2023 heftruck-accu’s met bovenstaande serienummers te koop aangeboden hebt zien worden, wordt je verzocht dit te melden.

Contact opnemen kan anoniem. De informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de melder te herleiden valt.

De zaak is nog steeds in onderzoek en elke tip is waardevol.