Woninginbraak in Hardenberg: politie zoekt getuigen

5 maanden geleden gepubliceerd

Op 3 december 2023 werd een woning aan de Schotlaan in Hardenberg het doelwit van inbrekers. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over deze zaak.

Beschrijving van de inbraak

Volgens de politie waren de inbrekers waarschijnlijk met z’n vieren, waaronder één vrouw. Twee mannen zouden eerst langs de woning zijn gelopen, mogelijk als voorverkenning. Vervolgens brak het viertal in en keerden ze alle kamers van de woning binnenstebuiten. Ze maakten geld, drie horloges en drie tassen buit. De horloges waren van de merken Ebel en Bouchard, de tassen van Chanel en Gucci.

Mogelijk verkoop van gestolen goederen

De politie waarschuwt dat de dieven deze goederen mogelijk proberen te verkopen. Als je iets dergelijks te koop ziet staan voor een prijs die te mooi lijkt om waar te zijn, kan het zijn dat het om gestolen goederen gaat.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Als je de verdachten herkent of informatie hebt die te maken heeft met deze inbraak, wordt je gevraagd contact op te nemen. Dit kan via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Voor wie liever anoniem blijft, is er de mogelijkheid om te bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en niet van de politie. Hier kan je zonder je gegevens achter te laten informatie doorgeven. Deze informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.